2011. március 24., csütörtök

Fuel Fandango (ES)

Belépő: 500 Ft
SMS kód: A38FUEL0325
  


Bookmark and Share
világzene, népzene
A Fuel Fandango vérpezsdítő zenéjében a funk egybesímul a flamenco-val, az akusztikus zene az elektronikával, a spanyol szövegek az angolokkal, Nita énekhangja Ale Acosta elképesztő zenéjével.
Fuel Fandango (ES)

KAPCSOLÓDÓ LINKEK
Fuel Fandango a MySpace-en
A Fuel Fandango zenéjében a funk a flamenco-val perdül táncra két tagja jóvoltából, akik egyike a káprázatos hangú és szépségű Nita énekesnő, másika Ale Acosta producer.
Ale Acosta 2004-ben robbant be a spanyol zenei színtérre Mojo Project című lemezével, amelyen páratlan kreativitását abban mutatta ki, hogy milyen páratlan leleményességgel és tudással tudta a hagyományos spanyol népzenét elektronikával egybegyúrni úgy, hogy abban a flamenco és a funk egymásra találjon. Nita, az énekesnő az alteregójaként működik, a duó sikeréhez délies nyersességét, a flamenco páratlan erejét és hitelességét hozza lélekben és énekben egyaránt.
Tavaly megjelent, hatalmas sikert aratott bemutatkozó lemezüket Madridban és Cordoba-ban vették fel, amelyen a funk, a rock, a pop és az elektronikus zene keveredik szintetizátorokkal, gitárokkal, dobokkal, valamint mindkét tag énekhangjával. Az anyag sikeréhez hozzájárult, hogy azt az a Simon Daveys keverte Londonban, akinek a keze alól került ki számos Depeche Mode, Bjork, Chemical Brothers és más híresség albuma is.
Élőben a duó Carlos Sosa dobossal egészül ki verhetetlen trióvá, akik mindent elmondanak arról, mi is az, ami ma spanyol, s tánczene.

A38 Kulturalis Kozhasznu Nonprofit Korlatolt Felelossegu Tarsasag
Ezek visszaigazolatlan adatok.
Budai Also rakpart,Budapest,1507 (1) 464 3940 a38.hu

Tömegközlekedés: Clark Ádám tér (227 m ÉNy)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése