2011. május 30., hétfő

A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet pályázati felhívása


Pályázat célja:
Jelen pályázat célja, hogy a budapesti és vidéki oktatási intézmények, non-profit szervezetek informatikai eszközökhöz juthassanak. A támogatottak körében nagy mennyiségű inkurrens számítástechnikai eszköz kerül szétosztásra.

      Támogatottak köre:
Budapesti és vidéki székhelyű iskolák, nonprofit szervezetek. Nonprofit szervezetek esetében feltétel, hogy legalább egy éve bizonyítottan működjön.

Kiosztásra kerülő eszközök:
Dell és Latitude márkájú maximálisan három éves, jó állapotú asztali számítógépek és laptopok. A gépek gyártmánya, típusa eltérő ezért a kiírásban nem kerülnek felsorolásra.
Egy pályázaton belül maximum 30 darab számítógépre vagy laptopra lehet pályázni.
     

Részvételi feltételek:
Hiánytalanul kitöltött adatlap és mellékletei a beküldési határidőn belül. A nyertes pályázó köteles legalább egy évig a pályázatban megfogalmazott célra használni az elnyert számítástechnikai eszközöket, egyúttal a kiíró fenntartja a jogot, hogy ez idő alatt a pályázót ellenőrizheti.

A pályázatban be kell mutatni:

·         Intézmény, non-profit szervezet 2010. évi elért eredményeit a 2011-es évre tervezett főbb programjait, fejlesztéseit, és a támogatás részletes indoklását, várt eredményeit. Előnyben részesül a pályázó, ha Vöröskeresztes alapszervezetként vagy partnerként együttműködik valamelyik megyei vagy helyi Vöröskeresztes alapszervezettel, (amennyiben a Vöröskereszt egyik megyei szervezete nyújt be pályázatot, ettől természetesen eltekintünk.)


A pályázat benyújtásának módja, helye és határideje:
A pályázatokat teljes terjedelmében (mellékletek, adatlap) Word formátumban nyomtatott, aláírt formában, 2 példányban 2011. június 14-én du. 16 óráig a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet irodájában lehet.


Pályázat elbírálásának határideje:
2011. június 20. A nyertes pályázatról szóló írásbeli értesítést küldünk és a pályázóval támogatási szerződést kötünk.


Pályázók értesítése:
A pályázat elbírálását követően a pályázókat e-mailben értesítjük.

Eszközök átvétele: A pályázati eredmény kihirdetésétől számított két héten belül a szervezetünk budapesti raktárából előre egyeztetett időpontban lehetséges. További információ: szabogergely@voroskeresztbp.hu

A pályázattal kapcsolatos kérdéseit a szamitogeppalyazat@voroskeresztbp.hu címen tehetik fel.

A pályázatokat a Szervezet igazgatója által felkért bizottság bírálja el. A pályázatok elbírálása érkezési sorrendben történik.



Budapest, 2011. május 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése