2011. április 12., kedd

Novellapályázat


FELHÍVÁS


ORSZÁGOS VERS- ÉS NOVELLA-PÁLYÁZAT
BUDAPESTI FORDULÓ AZ

EsélyNap 2011 fesztivál

KERETÉBEN
PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:
A pályázatra olyan irodalmi alkotásokat várunk, melyek felhívják a figyelmet a társadalmi nemek közötti esélyegyenlőség fontosságára.  A benyújtott alkotásokban a női és férfi szerepekkel, szerepkonfliktusokkal, szerepváltozásokkal kapcsolatos témákat kell megjeleníteni.
A kiírásra a pályaművet 2 kategóriában és 2 korosztályban lehet benyújtani:
1. kategória: vers                               1. korosztály: középiskolás (14 - 18 éves)
2. kategória: novella                         2. korosztály: ifjúsági (19 - 25 éves)

A PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE, ELBÍRÁLÁS:
Az alkotásokat az előválogatást végző Budapesti Esélyek Házába kell benyújtani 2011. április 29-ig, ahonnan minden kategóriában és korosztályban a legjobb alkotás kerülhet tovább az országos értékelésre. A pályázatokat .doc kiterjesztésű (Word) fájlformátumban kizárólag elektronikusan a budapestieselyekhaza@gmail.com címre lehet benyújtani maximum 10 000 karakter terjedelemben (szóközökkel együtt). A pályázatokon tüntessék fel a pályázó pontos elérhetőségét és a kategória és korosztály számát is.
PÁLYÁZATI EREDMÉNYHIRDETÉS:
Az országos díjátadó ünnepségre a budapesti „EsélyNap 2011” rendezvényen kerül sor 2011. június 4-én, ahol a zsűri értékes tárgynyereményeket ad át. (1. díjak: 50 000Ft, 2. díjak: 30 000Ft, 3. díjak 20 000Ft értékben). A budapesti forduló és az országos verseny legjobb alkotásai a fesztiválon színpadi előadások keretében bemutatásra kerülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése