2010. szeptember 27., hétfő

Reklámfilm pályázat

Szuper márkáim világa - az én márkavilágom

Képzeld el, hogy Téged választott a kedvenc márkád, hogy elkészítsd róla a legütősebb reklámfilmet, amiből kiderül, hogy ez a márka a legszuperebb brand az országban, hogy a Te márkád Superbrand. Olyan ötletes, szubjektív reklámfilmeket várunk, amiből megtudhatjuk, miért szeressük a márkádat és miért jó a kedvenc márkádnak, hogy Superbrand lehet.


PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A pályázat hivatalos oldala a www.superbrands.hu/palyazat. Minden pályázó, ezen az oldalon, az innen letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a palyazat@superbrands.hu e-mail címre történő elküldésével regisztrál.

A pályázaton minden természetes személy részt vehet, aki 2010. szeptember 1. és 2010. október 31. között jelen pályázati kiírásnak és feltételeknek megfelelő regisztrációt követően reklámfilmet tölt fel a www.superbrands.hu/palyazat oldalra, vagy pályázati anyagát DVD-n beküldi a Superbrands Magyarország címére: 1061 Budapest, Király utca 16. Beküldési határidő 2010. október 31.

Pályázni egyénileg vagy maximum 3 fős csoportokban lehet. Minden egyéni vagy csoportos induló egy pályaművel pályázhat.

Minden pályázó a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap Kiadó részére történő beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezési lapon megadott személyes adatokat a Kiadó az irányadó jogszabályi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen pályázattal összefüggésben kezelje, tárolja.
A nevezők a jelentkezési lap beküldésével kijelentik, hogy az általuk készített és beküldött filmek kivétel nélkül saját szellemi termékeik, kizárólagosan rendelkeznek azok tulajdonjogával, szerzői jogával, valamint azok nem sértik harmadik személynek személyiségi jogait. Szavatolja továbbá, hogy harmadik személynek nincs olyan joga, amely a nyilvános közlést megakadályozza, különösen nem áll fenn rajta harmadik személy szerzői joga, vagy ha igen, akkor a nyilvános közzétételhez a szükséges engedélyt és hozzájárulást a pályázónak írásban megadták.
A pályázó a jelentkezési lap beküldésével feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy pályázott művei a Superbrands Magyarország szervezett bármely eseményen, rendezvényen, valamint online és egyéb elektronikus felületein bemutatásra, publikálásra kerüljenek.
Azokat a pályázókat, akik a jó ízlést és etikai szabályokat sértő anyagokat küldenek be, a pályázatból kizárjuk.

A pályázatra történő nevezés a jelen pályázati kiírás és feltételek teljes körű elfogadását jelenti.

Technikai paraméterek

A beküldött pályaműveknek a következő technikai követelményeknek kell elsődlegesen megfelelniük:

A videofájl hossza: 30 másodperc
A videofájl maximális mérete: 200 MB
A videofájl formátuma: .avi, .mpg, .mov, .wmv vagy bármilyen ismertebb videoformátum.

A készítés során használhatsz narrációt, zenét, feliratokat, kiegészítő animációt.
A filmben a Superbrands logó felhasználása kötelező elem. A logó letölthető a www.superbrands.hu oldalról.


ZSŰRI

A pályázati anyagokat neves szakemberekből álló öttagú zsűri bírálja el.

Herendi Gábor – rendező – a zsűri elnöke

Aczél László – ügyvezető igazgató Young & Rubicam, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének elnöke
Fazakas Péter – rendező
Peták Nóra – producer Pioneer Pictures
Szigeti Péter – főszerkesztő Kreatív Magazin


FŐBB ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK

Az ötlet eredetisége
A márka Superbrands címének vagyis a többi márkához képest kiemelt státuszának kommunikációja
Az üzenet érthetősége
Technikai megvalósítás


EREDMÉNYHIRDETÉS

A pályázat egyfordulós. A nyertes filmet 2010. december elején a Superbrands díjátadó gálán mutatjuk be, valamint ebben az időpontban tesszük közzé a www.superbrands.hu oldalakon.


DÍJAZÁS

FŐDÍJ

Fél éves fizetett szakmai gyakorlat a Superbrands programban. (Csoport esetén a pályázó csoport vezetője nyeri el a díjat.)

MÁSODIK DÍJ

1 hónapos szakmai gyakorlat Magyarország egyik vezető filmkészítő cégénél a Pioneer Pictures – nél. (Csoport esetén a pályázó csoport vezetője, vagy az általuk kijelölt személy.)

HARMADIK DÍJ

Belépő 2 fő részére a 2011 Arany Penge fesztivál gálájára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése