2010. november 22., hétfő

Kreatív és Szlogen pályázat - Noé Állatotthon


A pályázat postára adási határideje 2010. december 10.
Legyél kreatív, vagy lökd a rizsát és Nyerj! A Noé Állatotthon Alapítvány “Kreatív”, valamint „Szlogen” címmel pályázatot hirdet! A meghirdetett versenyre az állatotthon olyan fotókat, terveket, grafikákat és ötletleírásokat, valamint szlogeneket vár, amelyeket felhasználhat az 1% -os kampányterve során. A győztes amellett, hogy megnyeri a felajánlott nyeremények egyikét, saját elképzeléseit akár óriásplakáton is viszontláthatja.
A pályázat postára adási határideje 2010. december 10. napja; egy személy pályázatonként maximum 2 tervvel pályázhat.
A plakátterveket 300 dpi felbontásban, minimum A4-es méretben, CD-re vagy DVD-re írva tif, pdf vagy jpg formátumban, valamint A4-es méretben kinyomtatva kell elküldeni.-
A pályázatot az alábbi nyilatkozattal együtt a következő címre várjuk: Noé Állatotthon Alapítvány, 1108 Budapest, Hang utca 2.


Eredményhirdetés és kiállítás a pályamunkákból: 2010. december 18-án, szombaton 11 órától a XVII. kerületi állatotthonban.
Bővebb információ: www.noeallatotthon.hu
A beküldött anyagokat három szempont alapján értékeli a zsűri: legyen kreatív és ötletes, reklámcélokra felhasználható, valamint illeszkedjen az állatotthon arculatához.
- Az óriásplakátként való kiállításhoz rendelkezésre kell állnia a pályamű számítógépes állományának 504 mm x 238 mm (+ 2 mm-es kifutó körben) méretben, TIF vagy Illustrator EPS formátumban, 300 DPI, CMYK.
Pályázati feltételek
A pályázaton részt vehetnek azon 18. életévüket betöltött magyar állampolgárok, jogi személyek vagy társadalmi szervezetek, akik a pályázati kiírásban foglalt feltételeket elfogadják és a pályázati feltételek teljesítéséhez szükséges, a pályamunkákhoz kapcsolódó felhasználási és a felhasználások engedélyezési jogaival kizárólagosan rendelkeznek.
A pályázat benyújtásával a pályázó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelően benyújtott, nem határidőben vagy hiányosan benyújtott pályázatok nem vesznek részt az elbírálásban.
A pályázatban azok a pályázók vehetnek részt, akik pályázatukat 2010. december 10-ig hiánytalanul, ajánlva postára adják a következő címre: Noé Állatotthon Alapítvány 1108 Budapest, Hang u. 2.
A pályázatnak tartalmaznia kell:
FONTOS: A pályázat címét!
„Kreatív” pályázatnál:
- CD-re vagy DVD-re kiírva a pályaművet min. 300 dpi felbontásban, minimum A4-es méretben, tif, pdf vagy jpg formátumban. A lemezen kérjük feltüntetni a pályázó nevét és jelszavát.
- A pályaműről készített színes, A4-es nyomtatott másolatot, hátuljára olvashatóan ráírva a pályázó jelszava (és semmi más!)
- A kitöltött és aláírt jogi nyilatkozatot
„Szlogen” pályázatnál:
- A pályaműről készített A4-es nyomtatott másolatot, hátuljára olvashatóan ráírva a pályázó jelszava (és semmi más!), valamint zárt borítékban a pályázó nevét és jelszavát
- A kitöltött és aláírt jogi nyilatkozatot
Egy személy maximum pályázatonként 2 pályaművet adhat be. Több pályázatnál elegendő egyetlen nyilatkozat elküldése; értelemszerűen csak a nyomtatott verziók száma lesz több. (A Kreatív pályázatnál több pályamű benyújtása esetén elegendő egyetlen lemezre kiírni az összes pályaművet.) Kérjük, ebben az esetben azonos jelszót tüntessen fel mindegyik nyomtatott képen!
Kérjük, hogy a „Kreatív” pályázatra lehetőleg “buborékos” borítékban adják postára a pályaműveket, hogy azok sérülését elkerüljük! (Az A4-es nyomtatott kép szélei szükség esetén levághatóak annyira, hogy az A4-es borítékba beleférjen.)
Pályaműveket nem küldünk vissza és nem őrzünk meg.
A pályázat
Társadalmi célú kampány elkészítése, amely a társadalom tagjainak figyelmét kívánja felhívni az állatotthon munkájára és arra buzdítani, hogy személyi jövedelemadójának 1% -át az állatotthon számára ajánlja fel.
A nyertes pályázat a 2010/2011-es 1% -os kampány alkalmával kerülhet felhasználásra.
Kötelező tartalmi elem: az állatotthon logója (amely letölthető a honlapról), az állatotthon neve (Noé Állatotthon Alapítvány) és az adószáma (18169696-1-42).
Téma
- elhagyott, magukra hagyott, beteg, öreg, sérült állatok,
- kóbor állatokra leselkedő veszély,
- állat a családban, gyermek és állat kapcsolata,
- állatkínzás,
- állatmentés.
Fotózás
Az állatotthon hétfőtől vasárnapig 10:00-15:00 között tart nyitva, ekkor van lehetőség fotózására. (Amennyiben fotó szükséges!)
Elbírálás
A pályázatot három fős zsűri bírálja el. A zsűri a becsatolt pályázat alapján dönt. A zsűri a pályázók nevét és adatait nem ismeri; a nyertes pályázó nevét az elbírálás lezárása után, jelszava alapján azonosítják.
Eredményhirdetés
Az eredményhirdetésre 2010. december 18-án, szombaton 11 órakor kerül sor az állatotthonban (XVII. ker. Csordakút út).
Fődíj:
- a “Kreatív” pályázati témában a Navi-Gate Kft. által felajánlott Garmin Nüvi 1245 GPS (40.000 Ft értékben),
- a „Szlogen” pályázati témában a Sony Center Auchan M5 által felajánlott Sony DSC-S2000 típusú fényképezőgép (20.000 Ft értékben)
melyek az eredményhirdetéskor a helyszínen vehetők át.
A legjobb pályázatok az állatotthonban kerülnek kiállításra, valamint a www.noeallatotthon.hu weboldalra is felkerülnek, illetve a pályázattal kapcsolatos sajtóanyagokban is szétküldésre kerülnek a média számára.
Bővebb információ a pályázattal kapcsolatban a 06/70-383-9480-es számon kérhető Schneider Kingánál (H-P:10-15ó).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése