2010. november 26., péntek

Repül a kedvem…

Pályázatod beadási határideje: 2011. február 28.
Pályázhatsz: versekkel, mesékkel, elbeszélésekkel, kisregénnyel. Írj, amiről szeretnél!
Irodalmi pályázatunk korhatára 8-16 év.
Várjuk az általános és középiskolás diákok, a gyermekotthonokban élők és egyéni pályázók részvételét egyaránt, határainkon innen és határokon túlról is!
Pályázatod beadási határideje: 2011. február 28.


A pályázatra küldött alkotásokat, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetésével, neves szakemberek közül felkért zsűri bírálja el.
Az eredményhirdetésre 2011. júniusában kerül sor.
A pályázat első, második és harmadik helyezettjei, jutalomként ösztöndíjban részesülnek.
Ismét átadásra kerül az Év Írói Műhelye cím . E díj támogatója a Premier Művészeti Magazin.
A díjakat (jutalmakat) az Alapítvány kuratóriumának képviselői – előzetesen egyeztetendő időpontban – a nyertes iskolájának székhelyén, lehetőség szerint a Polgármester jelenlétében, ünnepélyesen fogják átadni.
A nyerteseket levélben értesítjük; nevüket és nyertes pályázatukat a helyi sajtóban és internetes honlapunkon is nyilvánosságra hozzuk. Megújult honlapunk címe: www.acskato.hu , e-mail címünk: acskato@freemail.hu
Pályaművedre írd fel: nevedet, életkorodat, pontos lakcímedet, telefonszámodat, iskolád nevét, címét, szaktanárod nevét.
Munkádat, kérjük, erre az új címre küldd: Ács Kató Irodalmi Alapítvány, Nagy Gabriella, 1121. Budapest, Svájci út 13/a
Kérdéseidre felvilágosítást ad: Szabó László (telefon: 06-30/342-2292, 06-70/702-4036), vagy Nagy Gabriella (telefon: 06-70/238-2195).
A beérkezett műveket nem küldjük vissza. A pályázaton való részvételt az esetleges közléshez való beleegyezésnek tekintjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése