2010. november 30., kedd

Mikulásgyár

Idén is lesz Mikulásgyár (2010. december 9-19. között, Nyitva tartás mindennap: 10:00-21:00) a Műcsarnok mellett az 56-osok terén.

Ide várjuk azokat az ajándékokat, amelyeket karácsony előtt a rászoruló gyermekek között osztunk szét.
Arra kérjük az Önök iskolájának gyermekeit, hogy hozzanak magukkal egy megunt játékot a Mikulásgyárba és Mi azt elpostázzuk a leginkább rászorulóknak.

Ezzel az akcióval szeretnénk a gyermekekben a szolidaritás készséget erősíteni, amelyre egyre nagyobb szükség van Magyarországon.

A Miklulásgyár természetesen megjutalmazza azokat a diákokat, akik elhozzák megunt játékaikat.  
A legtöbb ajándékot gyűjtő iskolák között a következő nyereményeket sorsoljuk ki: Kamaszfesztivál belépőjegy, Eleven Park belépőjegy, Tropicárium belépőjegy az egész osztály számára!
Az ajándékokat leadhatják december 9. és 19. között:
·     a MikulásGyárban (Budapesten a Felvonulási téren)
·      az ország összes postáján
·      vagy a 13 résztvevő Plaza egyikében: CORVIN Bevásárlóközpont, Duna Plaza, Csepel Plaza, Alba Plaza (Székesfehérvár), Debrecen Plaza, Győr Plaza, Kanizsa Plaza, Kaposvár Plaza, Miskolc Plaza, Nyír Plaza, Szeged Plaza, Szolnok Plaza, Zala Plaza
Fontos, hogy a helyszíneken ne felejtsék el kitölteni a regisztrációs lapot! Amennyiben valamely Postán adják le az ajándékokat, kérjük az info@mikulasgyar.hu email címre küldjék el az iskola nevét, címét, leadott ajándékok számát és súlyát.
Illetve az első 50 jelentkező iskolának biztosítunk egy délutánt a Felvonulási téren, ahol a gyerekeket a rendezvény helyszínén találkozhatnak a Mikulással, énekelhetnek neki és részt vehetnek akár az ajándékcsomagolásban is. 
A következő programokban vehetnek részt (ingyenesen) a MikulásGyárba látogató iskolai csoportok: kismikulás toborzó, ahol bevisszük őket a gyárba, segíthetnek az ajándékcsomagolásban a Vöröskereszt manóinak. Lesznek kézműves foglalkozások, és a jégpályán korcsolyázhatnak is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése