2010. október 25., hétfő

Öltöztessük fel kerékpárunkat


Ismét ősz van, ismét itt a korai sötétedés. Az utakon egyre veszélyesebb a kerékpározás. Csökkentsük ezeket a veszélyeket a kerékpárra felragasztott fényvisszaverő öntapadókkal, mely segítségével jól észrevehető a közlekedő kerékpáros. Az Országos Baleset megelőzési Bizottsággal közösen újra indított őszi közlekedésbiztonsági akciónkról tájékoztatom Önöket. 
Az akciónk címe továbbra is:
Öltöztessük fel kerékpárunkat
Közeledik az őszi időszak, egyre korábban és korábban sötétedik. A kerékpárosok egyre nagyobb veszélynek lesznek kitéve, az esti közlekedésben. Ezért készítettünk kifejezetten a kerékpárosok számára kifejlesztett fényvisszaverő öntapadóból készült terméket, melyet az őszi időszakra is ajánljuk figyelmükbe. Leginkább a diákok, vagy a rendszeresen kerékpárral közlekedők számára. Amennyiben az Iskolájuk, illetve az iskola kezelőjének lehetőségei megengedik, most kedvezményesen beszerezhetik az iskolák diákjai számára.
Az őszi akciónk keretén belül ismét , minden megvásárolt 10 db öntapadóhoz, egy 11.-et adunk ajándékba.
A termék ára 315.-Ft.
Ezért az összegért a kerékpáros biztonságát nagymértékben megnöveljük.
Ha az Önök intézményében akad egy lelkes pedagógus, aki összegyűjti az igényeket, kérjük bízza meg a gyerekek biztonság érdekében.
Szlogenünk: használja mások fényét is saját biztonságára!
Érdeklődés, megrendelés itt radyrus@atw.hu A www.radyrus.atw.hu oldalon képek, plakát, és egyéb információkat is talál.
Tisztelettel
Jánosi István
30-311-3857 
Radyrus Kft.
1171 Bp, Sáránd utca 67.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése