2010. október 11., hétfő

Összefogás Devecserért és Kolontárért


Az Apáczai Kiadó 2010. október 7-én tankönyveket és munkafüzeteket ajándékozott a devecseri iskola tanulóinak. A Kiadó munkatársainak elszorult a szíve, amikor látták a település lakóinak, a pedagógusoknak és a gyermekeknek a szemében a fájdalmat, a rémületet és a tanácstalanságot.
A celldömölki székhelyű kiadó a város vállalkozóinak a segítségét is kérte, kéri a vörösiszap által elöntött települések megsegítésére. Takács Ferenc, a Papirusz Kft. tulajdonosa iskolaszereket ajánlott fel.
Az Apáczai Kiadó arra kéri az erdei iskolák fenntartóit, hogy a devecseri és kolontári gyermekek pszichológiai fejlődésének, oktatásának-nevelésének elősegítése érdekében nyissák meg iskoláik kapuit! A kezdeményezés mellé első emberként Bogó Ágnes a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum ügyvezetője állt.
Az Apáczai Kiadó kéri, hogy valamennyi iskola pedagógusa, tanulói, szülői közössége találja meg azokat a lehetőségeket, mellyel segítséget nyújthat a bajbajutott iskoláknak, Devecser és Kolontár polgárainak!
Az Innovatív Iskolaigazgatók Országos Közhasznú Egyesülete elnöksége a 2010. október 16-án 10.00 órakor Budapesten (VIII. József krt. 63.) tartandó közgyűlésén a szakmai, anyagi támogatásra kidolgozott terveit (is) megosztja a résztvevőkkel.


Kérem, hogy felajánlásaikkal a devecseri iskola és a kolontári tagiskola vezetőit keressék!


Gárdonyi Géza Közös Fenntartású Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola
Devecser, Várkert 1. Tel.: 88/512-780
Táncsics Mihály Általános Iskola és Könyvtár
Kolontár, Kossuth L. u. 22. Tel.: 88/225-101

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése